Вести

Продажба на билети за РК Алкалоид – РК Логроњо Ла Риоха

-->

Почна продажбата на билети за натпреварот РК Алкалоид – РК Логроњо Ла Риоха кој ќе се игра во рамките на шестото коло од Европската лига на EHF на 05.12.2023 (вторник) со почеток од 18:45 ч.

Продажбата на билети за натпреварот меѓу РК Алкалоид и РК Логроњо Ла Риоха од Шпанија ќе се одвива преку продажната мрежа на MKTickets:
https://mktickets.mk/event/alklar/

Цената на влезниците за дуелот кој ќе се игра во СЦ „Јане Сандански“ во Скопје изнесува 100 и 150 денари. Блоковите 1, 2, 9 и 10 се по цена од 100 денари, додека, пак, билетите за блоковите 3, 4, 7, 8, 11, 12, 15 и 16 чинат 150 денари.