Младинските екипи

Младинска екипа – РК Алкалоид 2023/24

РК Алкалоид оваа сезона 2023/2024 ќе се натпреварува во Младинското првенство на Македонија. Овој шампионат се игра со ракометари од генерацијата 2004 и помлади. Системот…

Младинска екипа – РК Мулти Есенс 2023/24

РК Мулти Есенс ќе се натпреварува во Младинското првенство во сезоната 2023/2024. Овој шампионат се игра со ракометари од генерацијата 2004 и помлади. Во системот…

Кадетска екипа – РК Алкалоид 2023/24

Кадетската екипа на РК Алкалоид ќе се натпреварува во шампионатот за ракометари од генерацијата 2006 и помлади. Системот на натпреварување предвидува групна фаза, во која…

Кадетска екипа – РК Мулти Есенс 2023/24

Кадетската екипа на РК Мулти Есенс ќе се натпреварува во шампионатот за ракометари од генерацијата 2006 и помлади. Системот на натпреварување предвидува групна фаза, во…

Пионерска екипа – РК Алкалоид 2023/24

РК Алкалоид ќе се натпреварува во шампионатот на Македонија во конкуренцијата на пионери. Тоа е шампионат за ракометари родени 2008 година и помлади. РК Алкалоид…

Пионерска екипа – РК Мулти Есенс 2023/24

РК Мулти Есенс ќе се натпреварува во шампионатот на Македонија во конкуренцијата на пионери. Тоа е шампионат за ракометари родени 2008 година и помлади. РК…